Szakértői tevékenység végzéséhez mindig nélkülözhetetlen a megbízhatóság, pontosság és precizitás a szakmai tisztesség mellett. A City-Form 2000 Kft.-nél a munkánkat mindig felelősségvállalás mellett végezzük, amely garanciát nyújt megbízóinknak, hogy az általunk meghatározott értékformák megállják helyüket a változó ingatlanpiaci viszonyok mellett is. Rendelkezünk 50 mFt káreseményig szakmai felelősségbiztosítással, de külön kérésre kiegészítő fedezetet is biztosítunk partnereink részére.

A vagyonértékelést végző kollégáink a felsőfokú végzettség mellett általában rendelkeznek valamilyen szakirányú végzettséggel is, amely egy-egy szakterületen speciális megbízások teljesítésére is alkalmassá teszi vállalkozásunkat.

Minden munkatársunk rendelkezik felsőszintű ingatlanvagyon-értékelői és közvetítői ( OKJ 52 341 03 0001 5401) szakképesítéssel.

Részt veszünk azokon a továbbképzéseken és tréningeken, amelyek hozzájárulnak a vállalt munka magasabb minőségben történő elvégzéséhez.

Több munkatársunk rendelkezik az energetikai tanúsítás, illetve pályázati energetikai számítás készítéséhez szükséges végzettséggel és gyakorlattal.

Vállaljuk, hogy szükség esetén önköltségi áron tulajdoni lapot és térképmásolatot kérjük le a takarnet rendszerből.

Rendelkezünk elektronikus hitelesítővel és aláírással, így vállaljuk, hogy a szakvéleményeket hitelesített formában adjuk át.

Társaságunk munkatársa rendelkezik igazságügyi szakértői jogosultsággal is.