Forgalmi és hitelbiztosítéki érték meghatározás

Több jelentős bank és pénzintézet választott bennünket ajánlott partneréül az ingatlanfedezetű hitelekhez szükséges értékbecslési tevékenységek elvégzésére. Budapesti irodánkban és a vidéki helyszíneken számos vizsgázott és tapasztalt értékbecslőnk tevékenykedik, bevett, és a hitelt nyújtó bankok által elfogadott módszertan alapján, így gyors határidővel és nagy megbízhatósággal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Megbízóink túlnyomó többsége magánszemély, de vállalkozások, önkormányzatok, államigazgatási intézmények számára is végzünk értékbecslési tevékenységet.

A City-Form 2000 Kft. tevékenységének minden részletét az ingatlan értékbecslési megbízások magas színvonalon való teljesítése határozza meg. Munkánk során a Megbízó által kért értékformákat az EVS 2003 szabvány, illetve az EVS 2009-es és az EVS 2012 (European ValuationStandards) módosítás ajánlásai szerint értelmezett összegeken adjuk meg, valamint betartjuk a 25/1997. (VIII.1.) számú PM rendelet és az 54/1997. (VIII. 1.) FM rendelet, míg a műszaki állapot értékelés során a 158/1997. (IX.26.) számú Kormányrendelet előírásait. 18 éves tapasztalattal rendelkezünk nemcsak a lakó, hanem a kereskedelmi, ipari és egyéb jövedelemtermelő ingatlan vagyonértékelése területén.

Szakértői tevékenység végzéséhez mindig nélkülözhetetlen a megbízhatóság, pontosság és precizitás a szakmai tisztesség mellett. A City-Form 2000 Kft.-nél a munkánkat mindig felelősségvállalás mellett végezzük, amely garanciát nyújt megbízóinknak, hogy az általunk meghatározott értékformák megállják helyüket a változó ingatlanpiaci viszonyok mellett is. Rendelkezünk 50 mFt káreseményig szakmai felelősségbiztosítással, de külön kérésre kiegészítő fedezetet is biztosítunk partnereink részére.